Zaalvolleybal is mijn grote passie.

Zaalvolleybal is mijn grote passie.

Ik ben Daniel Bassie, 21 jaar en 4e-jaars Sportkunde student. Dit jaar zou ik mijn minor moeten volgen en gaan afstuderen maar helaas, ik heb een aantal vakken niet gehaald en ik heb ervoor gekozen deze eerst in te halen voordat ik daadwerkelijk aan mijn afstuderen ga denken. 

Onderdeel van de reden dat ik deze vakken niet heb gehaald is het voor mij meer dan waard. In 2019 heb ik deelgenomen aan een studentenreis naar Abu Dhabi en Dubai. Deze reis werd, net als de reizen van Barefoot Student Camps, volledig georganiseerd door studenten. Tijdens de reis was er een vast programma waarin we veel verschillende sporten hebben gezien, maar bij elke sport dacht ik: ‘Hoe gaaf zou het zijn als we dit met de groepen zouden kunnen doen?’. Achteraf heb ik spijt dat ik dit niet direct heb voorgesteld aan de organisatie. 

Vlak voor de zomer van 2020 deed de mogelijkheid zich voor om in samenwerking met Barefoot Beachcamps een sportreis te organiseren die speciaal voor studenten zou zijn. Deze kans heb ik direct met beide handen aangepakt. Ik wil de deelnemende studenten die meegaan met de sportreizen van Barefoot Student Camps onvergetelijke ervaringen en herinneringen meegeven, net zoals ik heb gedaan na de reis in Abu Dhabi en Dubai. 

Nog steeds kijk ik met super veel plezier terug naar mijn korte, maar geweldige tijd in de VAE, een onvergetelijke reis!

Leave a Reply