FAQ

Most frequent questions and answers

De eerste editie van de Barefoot Student Camps is alleen voor studenten van de Haagse Hogeschool van de opleidingen Sportkunde en Halo met een maximum van 30 studenten. Wanneer deze 30 deelnemers zijn bereikt zal er een reservelijst worden opgesteld. Mocht er dan iemand onverhoopt niet kunnen pakken we de eerste persoon op de reservelijst. Hoe eerder iemand zich heeft aangemeld, hoe hoger deze op de lijst staat.

Barefoot student Camps heeft alles verzekeringstechnisch geregeld, zie de regels op de pagina algemene voorwaarden.

Verder raden wij de deelnemers wel aan een reis(ongevallen)verzekering en een annuleringsverkering af te sluiten. Op deze manier ben je zelf ook goed ingedekt voor onverwachte kosten

De reis is inclusief transfer naar de luchthaven, de vlucht zelf, transfer naar het hotel, een week vol gave activiteiten die verder staan uitgewerkt in het weekprogramma en halfpension. Dat laatste houdt in dat je wel zelf je lunch en diner moet regelen.

 
 

Op de website staat een grote knop met “meld je aan”. Wanneer je hierop klinkt kom je bij een inschrijvingsformulier waarmee je jezelf inschrijft in de vooraanmelding. Wanneer je dan op basis van je goede motivatie en snelle aanmelding bij de eerste 30 deelnemers zit krijg je een beveiligde link doorgestuurd waarin je je gegevens o.a. je paspoort, kledingmaat, etc. kan achterlaten.

Wanneer je na de vooraanmelding wordt geselecteerd verwachten wij wel dat je ook daadwerkelijk meegaat.

In de vooraanmelding staat duidelijk vermeld welke gegevens je moet invullen. Daarnaast telt de motivatie in de selectie ook zwaar mee, dus kom met een originele reden waarin je in maximaal 100 woorden verteld waarom je mee zou willen!

In de beveiligde link vragen wij jou om de gegevens in te vullen die nodig zijn voor o.a. het boeken van de vlucht, maar ook voor bijvoorbeeld het bestellen van merchandise en de betalingsgegevens voor het eventueel automatisch overschrijven van de kosten.

Belangrijk is om te weten dat door middel van een goed beveiligde website er discreet wordt omgegaan met alle gegevens van die worden opgegeven.

In de algemene voorwaarden staat precies beschreven waar welke gegevens voor gebruikt zullen worden.

De informatie zal voornamelijk per mail worden gegeven. De informatie die jullie in ieder geval kunnen verwachten is;

  • Updates in de organisatie van de reis
  • Boekingsbevestiging
  • Vertrekdatum – tijd
  • Aankomstdatum – tijd
  • Aanbevolen paklijst

Vlak voor aanvang van de reis zullen wij een groepsapp aanmaken met alle deelnemers en organisatoren. Hier zal ook verschillende informatie in worden gedeeld.

Mochten jullie zelf nog meer vragen kunnen jullie ons altijd contacten via de contactpagina of bellen/Whatsappen naar 06-20583428. Wanneer je kiest voor het versturen van een appje vragen wij wel of je er duidelijk bij wilt vermelden dat het gaat over deze reis.

Bij de prijs zit handbagage en ruimbagage inbegrepen.

  • De handbagage mag een maximale afmeting hebben van 55 x 40 x 20 cm (l x b x h) en een maximaal gewicht van 8kg.
  • De ruimbagage mag maximaal een gewicht van 23kg hebben.

Wanneer blijkt dat de meegenomen bagage te zwaar is, en er moet worden bijbetaald ben je zelf verantwoordelijk voor deze kosten. De organisatie is hier niet voor aansprakelijk.

Wanneer je zelf speciale bagage, bijv. een surfplank, wil meenemen moet je dit uiterlijk 4 maanden van tevoren aangeven. De extra kosten worden bij het oorspronkelijk inschrijfgeld opgeteld.

De kamerindeling zal definitief worden ingedeeld door de organisatie. Dit om groepsvorming zoveel mogelijk tegen te gaan. Wel is het mogelijk om een iemand als voorkeurspersoon aan te geven waar je graag mee op de kamer zou willen. Hier zal zo goed mogelijk rekening mee worden gehouden, maar het biedt geen zekerheid.

Mocht het zo zijn dat je met iemand zou willen ruilen kan dit alleen met toestemming van die persoon EN met toestemming van de organisatie.

De organisatie biedt de deelnemer 3 opties van betaling, namelijk alles in 1x, in drie termijnen of maandelijks sparen.

  • In 1x: Van de deelnemer wordt dan verwacht het verschuldigde bedrag in 1x over te maken. Op deze manier ben je gelijk van het gezeur met betalen af. Het volledige bedrag dient dan uiterlijk 1 Juli overschreven te zijn. Wanneer je kiest voor deze optie krijg je €25,- korting op het totaalbedrag.
  • In drie termijnen: De deelnemer krijg dan drie betalingsmomenten doorgestuurd. Op deze momenten, met een speling van uiterlijk 2 dagen later, dient de deelnemer steeds 1/3evan de totale inschrijfkosten te betalen. Bij deze optie krijg je per termijn €5,- korting, dus totaal €15,- korting over het totaalbedrag.
  • Maandelijks sparen: Bij deze optie kiest de deelnemer ervoor om 1x per maand een bedrag over te schrijven. De deelnemer kan kiezen uit €50,- euro per maand, €75,- per maand of €100,- per maand.

Met deze optie betaal je uiterlijk 31 augustus het resterende bedrag dat je de organisatie nog verschuldigd bent.Op deze manier heb je niet direct een zware financiële klap te verwerken.

Het geld zal overgemaakt worden naar de rekening van het moederbedrijf, Barefoot Beachcamps.

Het annuleren is mogelijk tot uiterlijk 1 Augustus. Je bent hoe dan ook aansprakelijk voor de dan al gemaakte kosten. Om deze reden raden wij dan ook aan een annuleringsverzekering af te sluiten zodat je deze kosten niet uit eigen zak hoeft te betalen.

Wanneer je na 1 Augustus nog annuleert zal het gehele bedrag in rekening worden gebracht omdat het dan te laat is om nog iemand van de reservelijst mee te vragen i.v.m. het boeken van de vliegtickets.