Het liefst sta ik elke dag met mijn voeten in het zand

Het liefst sta ik elke dag met mijn voeten in het zand

Mij naam is Mick Toet, 22 jaar en 2e-jaars Sportkunde student. 

Vanaf 2017 ga ik al mee met Barefoot Beachcamps als beachvolleybaltrainer.
Aan elke reis heb ik wel een specifieke herinnering die ik nooit zal vergreten. De trainingen hebben mij veel geleerd en de thema feesten waren altijd de perfecte afsluiting van een week waarin je echt een hechte groep bent geworden.

Op het moment dat er vanuit Barefoot een reis ter sprake kwam die speciaal voor studenten is zag ik de perfecte combinatie! Dit kan niet anders dan slagen, het is namelijk de ideale combinatie tussen sport en ontspanning. 

Algarve is een nieuwe omgeving voor Barefoot maar het staat bekend om mooie stranden om heerlijk op te beachvolleyballen en goeie golven om op te surfen. Het nabijgelegen Albufeira biedt daarnaast de perfecte uitgaansgelegenheid. 

Deze plekken hebben dus alles wat er nodig is om een top reis te faciliteren. Ik voorzie een toekomst waarbij de deelnemende studenten ervaringen, herinneringen en vrienden voor het leven rijker zijn na deze reis.

This Post Has One Comment

  1. Super leuk om te lezen waar je passie ligt Mick! Ik kijk uit naar de ontdekkingen van de nieuwe omgeving Algarve 🙂

Leave a Reply