Ik pak elke kans die ik krijg om op het strand te zijn.

Ik pak elke kans die ik krijg om op het strand te zijn.

Ik ben Jasper de Jong, 20 jaar en 3de-jaars Sportkunde student. In 2018 ben ik op vakantie geweest naar Carvoeiro, een dorpje naast Portimão. Ondanks dat ik hier maar een paar dagen ben geweest hebben de mooie steden en stranden in de regio een hele goed indruk op mij achtergelaten. In 2019 ben ik met een andere organisatie naar Turkije geweest voor een beachvolleybalreis. Dit was één van de leukste vakanties die ik heb gehad! Dit kwam vooral door de perfecte balans tussen sport, strand, plezier, gezelligheid en lekker eten en drinken. Nadat Daniel en Mick mij benaderden met het idee om deze reis te organiseren was ik mega enthousiast doordat ik het idee voor een beachsportreis echt heel tof vond mede door mijn eigen ervaringen. Toen ik hoorde wat de locatie zou worden was ik helemaal verkocht. 

Afgelopen zomer heb ik gewerkt bij de beachvolleybalschool op Scheveningen hier heb ik echt kennis gemaakt met het strandleven en de beachvibe. In dit fantastische project komen heel veel dingen samen die ik heel leuk vind zoals: het strand, beachvolleybal, de gezelligheid van een groep en mensen enthousiast proberen te maken over dingen die ik zelf heel leuk vind. Helemaal in deze rare tijd is deze sportreis echt iets waar ik naar uitkijk en echt niet kan wachten tot het eindelijk gaat gebeuren. Ook kijk ik uit naar de toekomst omdat we als dit een succes is misschien wel meer reizen kunnen organiseren en kunnen groeien als organisatie. 

Leave a Reply