STUDENTENREIS 2021 PORTUGAL

Dagprogramma

Gedurende de hele reis is er 1 belangrijke rode draad, namelijk ‘the Crazy88’. Dit is een spel waarbij wij jullie 88 knotsgekke opdrachten meegeven die gedurende de reis moeten worden gedaan. Het team dat de meeste punten heeft gehaald krijgt op dag 7 van de reis een prijs die iedereen op dat moment zou willen hebben!

Nog voordat de reis begint maken wij de teams bekend en krijgen jullie een opdracht waarin jullie je team beter leren kennen. De opdrachten worden uitgedeeld in de bus. Vanaf het moment dat jullie de opdrachten hebben begint het spel. Op ieder moment in de reis, waar dan ook, kunnen jullie opdrachten uitvoeren! Voor sommige opdrachten moet bewijs worden ingeleverd bij de organisatie. Hoe dit allemaal werkt zal bekend worden gemaakt bij de start van het spel.

Dag 1.

Dag 1 zal, net als dag 8, een reis dag zijn. Tijdens deze dagen zijn er een aantal belangrijke deadlines. Zo zal op dag 1 eerst met een touringcar richting Brussel Zaventem airport gereden worden. Deze bus vertrekt vanaf de sportcampus en zal ons afzetten voor de deur van het vliegveld. De bus vertrekt om 06:00 uur uit Den Haag. Belangrijk is dan om te mikken op een aankomst van 05:30. Zo loop je niet het risico de bus te missen.

Het vliegtuig van vliegtuigmaatschappij AIR TAP, de KLM van de Portugezen, zal om 11:05 vertrekken. Na een tussenstop op Lissabon vliegen we weer met AIR TAP naar de eindbestemming Faro. Vanaf hier zullen we door middel van een transfer richting het hotel vertrekken in Portimão.

Als alles mee zit verwachten we pas aan het eind van de middag in het hotel aan te komen. Omdat we er dan al een redelijk lange dag op hebben zitten geven we jullie ruim de tijd om jezelf te settelen in de kamer die aan jou is toezegt. De kamerindeling zal eerder tijdens de reis bekend worden gemaakt!

Als iedereen is gesetteld nodigen we iedereen uit voor een gezellig drankje in de bar van het hotel om elkaar beter te leren kennen. Dit is NIET verplicht, dus als je je bed in wil is dat geen probleem.

Dag 2.

Na een lange eerste dag is dag 2 een dag waarin we beginnen met het programma. ’s Ochtends vroeg is tijd om in het hotel te ontbijten. Na het ontbijt beginnen we met de eerste activiteit, beachvolleybal! Na een intensieve, maar vooral supergezellige training is het tijd direct tijd voor activiteit 2 van de dag, namelijk een bezoek aan HET waterpark van de Algarve. Vrijwel direct na afloop van het beachvolleyballen in de ochtend vertrekken we met een bus richting het waterpark.

Tot ongeveer 17:00 is de planning dat wij daar blijven. Na de terugreis met de bus zijn jullie een avond vrij. Met een avond kunnen jullie doen en laten wat jullie willen, of dit nou chillen op het strand is of Portimão verkennen. Wel verwachten wij als organisatie dat jullie de volgende ochtend fit genoeg zijn voor de volgende activiteit 😉

Dag 3.

Na de avond vrij, waarin jullie lekker jullie ding hebben kunnen doen is het al vroeg tijd voor de volgende activiteit, namelijk golfsurfen! Bij de lokale surfschool Futuresurf hebben wij voldoende spullen en lessen geregeld waarin iedereen op de ideale ‘surfzee’ kan leren surfen. Aan het eind van de week zal er een surftoernooi gehouden worden, dus let goed op tijdens de lessen!

Na het surfen zijn jullie de hele middag en avond vrij. Jullie zijn hier dus, net als tijdens de avond van dag 2, vrij om te doen en laten wat jullie willen. Wel is er in de avond een activiteit gepland dus word je om 20:30 terug verwacht in het hotel zodat we op tijd kunnen beginnen aan de pub quiz! Bij deze pub quiz kunnen

Dag 4.

Dag 4 staat weer volgepland met supergave activiteiten. In de ochtend gaan we verder met beachvolleyballen. Na twee uurtjes genieten op het strand gaan we ons opmaken voor een heerlijke middag op het water. Op de planning staat namelijk een boottocht langs de kust van Portugal met het bezoek aan meerdere natuurlijke grotten. De trip zal plaatsvinden op een motorisch aangedreven catamaran die een snelheid van ongeveer 10knopen kan halen.

Na een boottocht van 3 uur is het tijd voor terugkeer richting het hotel. Bij aankomst is er tijd om wat te gaan eten voordat we beginnen met een ouderwets gezellige spelletjesavond.

Dag 5.

Dag 5 staat net als dag 4 volgepland met activiteiten. In de ochtend staat er weer een surf les gepland waarin jullie weer hard aan de bak gaan om te oefenen voor het afsluitende surfevent op dag 7. Na een aantal uur bezig te zijn geweest gaan we ons opmaken voor het tweede deel van de dag, namelijk een jeepsafari door de natuur van de Algarve.

Deze trip zal ongeveer 4 uur duren met verschillende hoogtepunten zoals een verfrissende duik in een rivier, een stop op het hoogste punt van de Algarve en een proeverij. Na terugkomst bij het hotel zijn jullie weer een avond vrij om te doen en laten wat jullie willen.

Dag 6.

Dag 6 wordt weer gestart met een ochtend beachvolleyballen. Dit is de laatste training en er zal hier meer toegewerkt worden naar het afsluitende toernooi die middag. Tussen de training en de lunch is er natuurlijk voldoende tijd om te gaan lunchen in Portimão. In de middag zal een beachvolleybaltoernooi gespeeld worden waarbij de winnaar punten wint voor de Crazy88 en daarmee meer kans maakt op het winnen van de prijs die iedereen zou willen hebben!

Dag 7.

Dag 7 begint, net als dag 3 en 5 met een heerlijke ochtend surfen. Na een lekker bezig geweest te zijn en weer te hebben kunnen oefenen voor het afsluitende event is er weer tijd voor een lunch in Portimão. In de middag zal een surfestafette gehouden worden waarbij op verschillende manieren punten gehaald kunnen worden om zo de winst binnen te slepen. Met de winst kunnen weer punten verdiend worden voor de Crazy88.

In de avond zal de reis worden afgesloten met een feestelijke afsluiting. Wat deze precies zal zijn blijft nog een verrassing. Wel kunnen we al verklappen dat we pas de volgende ochtend verwachten terug te komen.

Dag 8.

Dag 8 is de laatste dag van de reis. Deze dag zal geheel in het teken staan van de terugreis richting Nederland.

Nadat we ’s Ochtends vroeg teruggekomen zijn van de afsluitende activiteit vertrekt om 13:00u de transfer richting het vliegveld van Faro. Hier verwachten wij om 14:00u aan te komen. De vlucht richting Nederland vertrekt om 16:05u uur. Na een tussenstop op Lissabon komen we om 23:35 uur aan in Brussel. Om 01:15u uur de volgende dag vertrekt de bus richting de Sportcampus. Hier verwachten wij tussen 03:00u en 04:00u weer aan te komen. Na een korte afsluiting zal hier de reis eindigen en kunnen jullie naar huis.